D U Y U R U

23/08/2019

Muratlı Ses Gazetesinin 22/08/2019 tarihli sayısında Tekirdağ Barosuna kayıtlı bir avukat ile ilgili yapılan haber metni içeriğinde ne yazık ki mesleğin onuruna leke sürmeye matuf, gerçekle yakından ilgisi olmayan tamamen hayal ürünü ifadeler kullanılan bir yazıya imza atılmıştır.

Meslektaşlarımızın hukukuna ve kamu hizmeti niteliğinde olan avukatlık mesleğine adeta saldırı niteliği taşıyan söz konusu haberinizde yer verilen “ Bu ülkede ne avukatlar gördük, kimisi müvekkilini dolandırmış, kimisi müvekkilinin parasını alarak kayıplara karışarak kaçanlardan tutun daha niceleri var” ifadeleri ile ilgili olarak gerekli düzeltme ve özür yazısının, gazetenizin bir sonraki sayısında yayınlanmasını aksi halde kutsal savunma mesleğinin üyelerinin temsilcisi konumunda olan Tekirdağ Barosu tarafından gerekli cezai ve hukuki işlemlerin başlatılacağını gazetenize ve kamuoyuna saygıyla bildiririz.

TEKİRDAĞ BAROSU BAŞKANLIĞI