Mustafa Kemal Atatürk

Tekirdağ Barosu’na Katılan Meslektaşlarımıza Ziyaret

Baro Başkanı Av. Egemen GÜRCÜN, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Fatih Mehmet Talan ve Çorlu İlçe Temsilcisi Av. Semih Erdevir Çorlu’da faaliyet gösteren, yemin ederek mesleğe başlayan veya nakil yoluyla baromuza katılan meslektaşlarımızı ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Av. Burak Emre Karagöz, Av. Cem Gövenç, Av. Fevzi Can Arslan, Av. Dilara Bedia Varınca, Av. Meliha Sena Tekneci ve Av. Şule Zeynep Fidan ile ofislerinde bir araya gelinerek başarı dileklerinde bulunuldu. Görüşmelerde, baromuzun güncel faaliyetleri ile projeleri hakkında bilgilendirme yapılırken, meslek sorunlarının çözümü ve meslektaşlarımızın karşılaştığı zorlukların giderilmesi konularında Tekirdağ Barosu Yönetim Kurulu’nun yürüttüğü çalışmalar aktarıldı.

Mesleki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yapılan ziyaretlerde, meslektaşların öneri ve talepleri dinlendi. Bu doğrultuda çalışmaların devam edeceği belirtilirken, iş birliği ve iletişimin artarak sürdürüleceği vurgulandı.