Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Egemen Gürcün, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Büşra Gürbüz ve Çerkezköy İlçe Temsilcisi Av. Uğur Mengütay ile birlikte Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Yılmaz’ı ziyaret etti.
Ziyarette, Çerkezköy Adliyesi Ek Binası’na geçiş süreci, mahkemelerin kapsamı, baro odasının ve duruşma salonlarının konumu hakkında bilgi alındı, görüşler paylaşıldı. Ayrıca, meslektaşlarımız tarafından mevcut Adliye ile ilgili iletilen talepler görüşülerek çözüme kavuşturuldu.
Görüşmede, mevcut adliye binasında e-duruşma odasının oluşturulması yönündeki baro talebi de iletilerek, taşınma sürecinde odanın faaliyete geçirilmesine karar verildi.
Tekirdağ Barosu olarak, meslektaşlarımızın çalışma koşullarını iyileştirmeye ve adliyelerde savunmanın etkinliğini artırmaya yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.