50. Baro Başkanları Toplantısı

50. Baro Başkanları Toplantısı 25 Şubat 2023 tarihinde Türkiye Barolar Birliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Baromuzu temsilen Başkan Yardımcımız Av. Zümrüt Canku Arslan katılım sağladı. Toplantı öncesinde 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilimizde etkili olan deprem felaketinde kaybettiğimiz, 116 meslektaşımız ve resmi rakamlara göre yaşamını yitiren 45 bin vatandaşımız için saygı duruşunda bulunuldu.
Toplantı sonrası açıklanan sonuç bildirgesinde, Türkiye Barolar Birliğinin ve Baroların, deprem sonrasında görülen çeşitli hak ihlalleri ve hukuksuzluklarla mücadele konusunda tam bir fikir birliği içerisinde olduğunun altını bir kez daha çizilerek, özellikle çocuklar ve kadınlar gibi kırılgan gruplar başta olmak üzere, sahadan yansıyan hak ihlali iddialarının üzerine tam bir kararlılıkla gidileceği belirtildi.