Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün’den Deprem Bölgesine Dayanışma Ziyareti.

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin sonuçlarını yerinde incelemek, ihtiyaçları tespit etmek, oradaki vatandaşlarımızın acısını paylaşmak ve Barolar ve meslektaşlarla dayanışma göstermek amacıyla depremde ağır hasarların oluştuğu ve Baromuzca toplanan yardım malzemelerinin gönderildiği Adıyaman ve akabinde Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana ve Hatay Baroları,  Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün tarafından 12- 14 Şubat 2023 tarihlerinde ziyaret edildi.

Ziyaret esnasında bölgedeki Baro Başkanları ile buluşarak yaraların en hızlı şekilde nasıl sarılacağı ve başta delillerin karartılmaması ve tespiti için yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Baro Başkanımız tarafından, meslektaşlarımızın desteği ile Tekirdağ Barosu olarak afet bölgesine her türlü yardımın sağlanması noktasında TBB ve Barolar ile koordinasyon halinde çalışmaların kararlılıkla yürütüleceği ifade edildi.