25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Etkinlikleri

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla Tekira Avm ve Orion Avm’de kurulan stantlarda Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Merve İşbilen’in de katılımıyla Tekirdağ Barosu Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu üyeleri tarafından gün boyu bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonunda, Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu Başkanı Av. Damla Nur Ercan’ın konuşmacı olarak katıldığı bir seminer düzenlendi. Gün sonunda da Kadın Dayanışma Platformu ile birlikte Kadına Yönelik Şiddete toplumsal dikkati çekmek adına Tekira Avm önünden Hasan Ali Yücel Parkına kadar bir yürüyüş gerçekleştirildi. Düzenlenen yürüyüşe Başkan Yardımcımız Av. Zümrüt Canku Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Zeynep Hazal Taş Fazlı, Av. Fırat Uysalcan, Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Delal Dağ, Komisyon Başkanı Av. Damla Nur Ercan, önceki dönem Baro Başkanımız Av. Sedat Tekneci ve bir çok meslektaşımız katılım gösterdi. Yürüyüş sonrası Süleymanpaşa Hasan Ali Yücel Parkında, Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu Sekreteri Av. Yaren Bülbül tarafından basın açıklaması okundu.