Tekirdağ Barosu Gönüllü Avukatları Hatay'da

Tekirdağ Barosu Gönüllü Avukatları Hatay’da.

Tekirdağ Barosu 1. Grup gönüllü avukatları  olarak Av. Aysun Akkurt, Av. Burak Dönmez, Av. Ceren Bilir, Av. Daimi Kaya, Av. Emel Şenay Duran Şahin, Av. Emir Ahmet Arda, Av. Ertan Arslan, Av. Gül Hekim, Av. Güntan Şahin, Av. İsmail Erk Deliormanlı, Av. İsmail Furkan Şen, Av. Mustafa Teymur, Av. Mustafa Kurtul Karabulutlar, Av. Şerifcan Badıllı ve Av. Yasin Özdeniz 28 Şubat 2023 tarihinde Hatay’da göreve başladı.

Meslektaşlarımız 3 Mart tarihine kadar sürecek çalışma kapsamında, Türkiye Barolar Birliği Koordinatörlüğünde,  C.savcılarınca enkazlarda yürütülen soruşturmalarda delillerin tespiti,  Enkaz radarı uygulaması ile delillerin toplanması, yardım malzemelerinin dağıtımı ve diğer hukuki meselelerde yardımda bulunmak üzere  faaliyet yürütecekler.

Gösterdikleri yardımlaşma ve dayanışma ile yürüttükleri özverili çalışmalar sebebiyle Tekirdağ Barosu olarak meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.