Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Afet Koordinasyon Toplantısı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Tekirdağ Barosu Hizmet Binasında Toplumsal Cinsite Duyarlı Afet Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün ve Başkan Yardımıcısı Av. Zümrüt Canku Arslan ve TBB Delegesi Av. Ertürk Karakaş ve Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Zeynep Hazal Taş Fazlı’nın da katıldığı toplantıda Tekirdağ Barosu Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu Başkanı Av. Damla Nur Ercan ve Komisyon Üyesi Kübra Çalışkan yakın zamanda ülkemizde yaşadığımız deprem felaketinde kadınların yaşadıkları zorluklar ve bu zorlukların önlenmesi için alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirmede bulundu. Geçtiğimiz hafta Hatay’da TBB Afet koordinasyon merkezinde gönüllü olarak görev yapan Av. Gül Hekim ve Av. Aysun Akkurt ta bölgedeki izlenimlerini paylaştı.