8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Basın Açıklaması

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen Basın Açıklaması, Süleymanpaşa Hasan Ali Yücel Meydanı’nda gerçekleştirildi. Birçok sivil toplum kuruluşunun da katıldığı basın açıklamasında Tekirdağ Barosu adına yapılan açıklamayı Baromuz Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu Üyesi Av. Simge Şen okudu. Basın Açıklamasına Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün, Başkan Yardımcımız Av. Zümrüt Canku Arslan, Baro Saymanımız Av. Salih Mert Öge, Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Av. Fatma Delal Dağ, Komisyon Başkanı Av. Damla Nur Ercan, Baromuzun Disiplin Kurulu Başkanı Av. Barış Aktaş, Disiplin Kurulu Üyesi Av. Uğur Yüksel ve meslektaşlarımız katılım gösterdi.