5 Nisan Avukatlar Günü Çelenk Sunumu

5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Tekirdağ Süleymanpaşa ve diğer ilçelerde Atatürk Büstüne Çelenk Sunumu gerçekleştirildi. Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün tarafından çelenk sunumu gerçekleştirilirken diğer ilçelerde İlçe Temsilcilerimiz tarafından Çelenk sunumu yapılmıştır. Çelenk sunumunun ardından Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün 5 Nisan Avukatlar Günü konuşmasında avukatların güncel sorunlarına dikkat çekerek bu sorunların üzerine kararlılıkla gidileceğini vurguladı.

Süleymanpaşa daki törenimize Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Kadir Albayrak, Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sn. Ünal Bingül, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Soner Gül, Çorlu daki törenimize Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Bilgehan Yücel katılım sağladı, Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.