Başkan Yardımcımız Av. Zümrüt Canku Arslan'dan Emniyet Birimlerine Ziyaret

Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Avukat Hakları Komisyonumuz, 11 ve 12 Nisan tarihlerinde Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Altınova Polis Karakolu, Süleymanpaşa Çocuk Şube Müdürlüğü, Çorlu Şehit Sabahattin Ergin Polis Merkezi Amirliğ, Cumhuriyet Polis Merkezi, Şehit Emrah Gümrah Polis Merkezi, Yeşiltepe Polis Merkezi ve Çorlu Çocuk Şube Müdürlüğü’ne ’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Başkan Yardımcımız ve Tekirdağ Barosu Avukat Hakları Komisyonu Başkanı Av. Zümrüt Canku Arslan, Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Fırat Uysalcan, Komisyon üyeleri Genç Avukatlar Meclis Başkanı Av. Burak Can Beyaz, Av. Erol Eraslan, Av. Selçuk Erdevir, Av. Onur Cengiz, Av. Selamet Özcirit, Av. Damla Nur Ercan, Av. İlke Noyan Koçer, ve Av. Arif Semih Erdevir katıldı.