Tekirdağ Barosu İftar Daveti

Tekirdağ Barosu tarafından 18.04.2023 tarihinde Erdoğan Orhan Kongre Merkezinde İftar Daveti gerçekleştirildi. Meslektaşlarımız arasında dayanışmanın ve kaynaşmanın arttırılması amacıyla düzenlenen iftara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Eşi Gülseren Albayrak, Tekirdağ Bölge Adliye Başsavcısı Ünal Bingül, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Tekirdağ Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Namık Kemal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep Erbay, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Av. Ali Gümüş, Tekirdağ Müftülüğü Şube Müdürü Emin Yılmaz ve meslektaşlarımız katılım gösterdi.