PAKOP Plastik İhtisas OSB İlk İmar Planına İtiraz Sunuldu

Şehrimizin, ülkemizin ve Dünyamızın korunması için Tekirdağ Barosu olarak dün olduğu gibi bugün de şehrimizin yanındaydık. Tekirdağ PAKOP Plastik İhtisas OSB İlk İmar Planı onayına karşı itirazlarımızı Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne sunduk. Tekirdağ İl Müdürlüğü önünde yapılan basın açıklamasına Tekirdağ Barosu Başkanı Av.Egemen Gürcün, Başkan Yardımcısı Av. Zümrüt Canku Arslan, Çevre Kent ve İklim Değişikliği Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Av. Zeynep Hazal Taş Fazlı, Komisyon Başkanı Av. Büşra Gürbüz ve Komisyon Üyesi Gül Hekim, Tmobb Tekirdağ İl Temsilcisi Dr.Cemal Polat, Tekirdağ Tabip Odası adına Prof.Dr. Gamze Varol, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlarımız ile birlikte katılım sağlandı.