Tekirdağ Barosu Geleneksel 16. Halı Saha Futbol Turnuvası Finalleri Gerçekleştirildi

Tekirdağ Barosu Geleneksel 16. Halı Saha Futbol Turnuvası 01.06.2024 Cumartesi yapılan maçlarla tamamlandı. Turnuvada Last Dance takımı dördüncü, Novatos takımı üçüncü, Vipers takımı ikinci olarak tamamlarken, Turnuva Şampiyonu ise Zurnacılar takımı oldu.

Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün tarafından turnuvanın kapanış konuşmasının yapılmasının ardından turnuvada başarı elde eden futbolcu ve takımlara ödül takdimine geçildi. Turnuva boyunca gerçekleşen maçlarda emek sarf eden hakemlerimize Tekirdağ Barosu Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ahmet Rahman Metin tarafından plaket takdim edildi. Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Av. Tarık Öztürk’e ödülü Tekirdağ Barosu Disiplin Kurulu Başkanı Av. Barış Aktaş tarafından, turnuvada gol kralı olan Av. Yasin Bayraktar ve Av. Onur Kurcak’a ödülü TBB Delegemiz Av. Ertürk Karakaş tarafından, dördüncü olan takım Last Dance’a ödülü Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Harun Özmen tarafından, üçüncü olan Novatos takımına kupası Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Ertuğ Görkem Varol tarafından, İkinci olan Vipers takımına kupası TBB Delegemiz Av. Sedat Tekneci tarafından ve Turnuva Şampiyonu Zurnacılar takımına Şampiyonluk Kupası Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün tarafından takdim edildi.

Turnuvada başarı elde eden takımlarımızı tebrik eder, katılım gösteren tüm takımlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.