Tekirdağ Barosu Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında düzenlenen “Ağır Ceza Mahkemesi Görev Alanına Giren Davalar Özelinde Kovuşturma Evresinde Müdafilik” konulu sertifikalı eğitim  Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan  Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün’ “Çerkezköy’de Ağır Ceza Mahkemesi kurulduğuna değinerek, kovuşturma evresinde etkin müdafilik noktasında bir meslek içi eğitimin faydalı olacağına karar verdik. Tekirdağ Barosu olarak, daha iyi avukatlık yapmanın mümkün olduğuna inanıyoruz. Bunun için meslek içi eğitimlere önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Ali Kemal Yıldız’ın yaklaşık 4 saat süren sunumu meslektaşlarımız tarafından ilgiyle takip edildi. Eğitim sonunda günün anısına Prof. Dr. Ali Kemal Yıldız’a hediye takdim edildi.