Mustafa Kemal Atatürk

Tekirdağ Barosu 36. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

12 – 13 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Tekirdağ Barosu 36. Olağan Genel Kurulunda, Baro Başkanlığına mevcut Başkan Av. Egemen Gürcün ve Av. Fırat Uysalcan aday olurken seçim sonuçlara göre Tekirdağ Baro Başkanı yeniden Av. Egemen Gürcün getirlidi. 
 
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından meslektaşlarına hitaben konuşan Gürcün, "Geçirdiğimiz Genel Kurul, avukatlık camiamızın birlikteliğinin ve dayanışmasının bir göstergesidir. Hep birlikte daha güçlü bir baro için mücadele edeceğiz diyerek adalet ve hukukun üstünlüğü için çalışmaya devam edileceğini vurguladı.
 
Gürcün, Genel Kurulda meslektaşlar tarafından yapılan yorum ve eleştirilerin not alınarak, konuşulanların burada kalmayacağını, meslektaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve avukatlık mesleğini daha güçlendirmek adına gerekli adımların en kısa zamanda atılacağını belirtti.
Yeniden başkanlık görevine getirilen Av. Egemen Gürcün, Tekirdağ Barosunu daha ileri taşımak için kurullara seçilen meslektaşlarla birlikte çalışmalara hızla başlanacağını duyurdu.
 
Kurullar şu şekilde belirlendi;
YÖNETİM KURULU 
Av. Zümrüt Canku Arslan, Av. Batuhan Selvi, Av. Hüseyin Doğrusöz, Av.  Salih Mert Öge, Av. Fatma Delal Dağ, Av. Fatih Mehmet Talan, Av.  Büşra Gürbüz, Av. Hilal Dündar Kaya, Av.  Mustafa Teymur, Av. Eray Tezcan
DİSİPLİN KURULU
Av. Emre Tetik, Av. Hülya Yüce, Av. Barış Aktaş, Av.  Kübra Sakarya Karaca, Av.  Eser Olgun
DENETLEME KURULU 
Av. İsmet Yılmaz, Av. Hüseyin Burak Fazlı, Av. Zeynep Hazal Taş Fazlı
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ DELEGELERİ
Av. Ertürk Karakaş, Av. Sedat Tekneci, Av. Ahmet Rahman Metin