Mustafa Kemal Atatürk

Başkanımız Av. Egemen Gürcün Mazbatasını Aldı

12-13 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından Tekirdağ Barosu Başkanlığına yeniden seçilen Av. Egemen Gürcün, TBB Delegeliğine ve Kurullara seçilen avukatlar Süleymanpaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sedef Gümüşay’dan mazbatalarını aldı.

Mazbata töreninde konuşan Gürcün, törene katılan önceki dönem Baro Başkanlarına, Divan Kurulu Başkanına ve törene katılan tüm meslektaşlarına teşekkürlerini ileterek, çok güzel bir seçim süreci geçirildiğini, seçilen ve seçilemeyen tüm meslektaşların çok kıymetli olduğunu, bu demokrasi şölenine katkı sundukları için tüm meslektaşlarına minnettar olduğunu ifade etti. Yeni dönemde seçilen ve seçilemeyen meslektaşlarımızla beraber komisyonlarımız ile birlikte daha güçlü bir Tekirdağ Barosu için mesleği ve meslektaşlarımızı önceleyen bir anlayışla uyum içinde çalışılacağını, Tekirdağ Barosunun tarihsel misyonu gereği yargı bağımsızlığı ve hukukun üstünlüğü hususunda her zaman söz söyleyen Tekirdağ Barosunun Başkanı olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Tekirdağ Barosunun toplumsal sorumluluk projelerine de önem vereceğini vurgulayan Gürcün, "Hukuk, herkes için erişilebilir olmalı. Bu doğrultuda çeşitli eğitim programları ve bilinçlendirme çalışmaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Törende, seçilen tüm Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu, Türkiye Barolar Birliği Delegeleri, Denetleme Kurul Üyeleri hazır bulunurken önceki dönem Baro Başkanları Av. Bekir Güngör, Av. Hasan Orta, Av. Nevzat Teker, önceki dönem TBB Delegesi Av. Serçin Deneri ve Genel Kurulda Divan  Başkanlığı yapan Av. Mustafa Yüce ve meslektaşlar törene katıldılar.