GENÇ OFİS & CMK UYGULAMA MERKEZİ'nin Açılışı Gerçekleştirildi

Baromuz tarafından hayata geçirilen Genç Ofis & CMK Uygulama Merkezi’nin açılışı meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.
Genç Ofis & CMK Uygulama Merkezi; Avukatlık Kanunu gereği Avukatın üç ay içerisinde büro edinme zorunluluğu olduğu, ekonomik zorluklar nedeniyle bir kısım meslektaşın büro edinemediği ve ev adresini büro adresi olarak gösterdiği, bu nedenle mesleki gelişimlerini yakından takip etmek, mesleki gelişim sürecinin içinde bulunmak, mesleğe dair dile getirilen umutsuzluğa katkı sunabilmek, yanlarında olabilmek, CMK uygulamalarını geliştirmek ve kalitesini artırmak amacıyla; öncelikli olarak mesleğe yeni başlayan, 5 yıla kadar mesleki kıdeme sahip Genç Avukatlar ile ihtiyaç sahibi Meslektaşlar için büro tahsis edilmesi hedeflenerek, geçici olarak oluşturulmuştur.
Projenin açılışına Baro Başkanımız Av. Sedat Tekneci, Başkan Yardımcımız Av. Egemen Gürcün, Genel Sekreterimiz Av. Merve İşbilen, Saymanımız Av. Orçun Urak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Zümrüt Canku Arslan, Av. Uğur Yüksel, Av. Fırat Uysalcan, Genç Avukatlar Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı Av. Burak Can Beyaz ve meslektaşlarımız katılım gösterdi.