Baro Levhasına Avukat Olarak Yeniden Yazılma İsteminde Bulunan Avukatlardan İstenen Belgeler

• Baro levhasından silinmesine dair Yönetim Kurulu Kararı
  • Dilekçe ( Baro levhasına avukat olarak yeniden yazılmasına dair )
  • Nüfus Cüzdanı Örneği ( Noter Onaylı ve T.C.Kimlik No )
  • İkametgah Belgesi
  • Adli Sicil Belgesi
  • Sağlık Raporu ( Hükümet Tabipliğinden )
  • Bildiri Kağıdı ( Av.K.nun 5.maddesindeki engel hallerin bulunmadığına ilişkin) (Baroda Yazılacak)
  • Avukat Raporu ( Avukatlık Kanununun 19.maddesine göre düzenlenen)        (Baroda Yazılacak)
  • Silinme ile levhaya yeniden yazılma istemi arasında geçen süre içerisinde ne gibi bir işle uğraştığını kanıtlayan belge.
  • Hakim – C.Savcısı ise Sicil Örneği ( Özeti ) Personel Genel Müdürlüğünden
  • Hakim – C.Savcısı isi siciline geçmeyen disiplin yönlerinden soruşturma ve kovuşturmayı gerektirir bir fiili bulunup bulunmadığını gösterir belge ( Ceza İşleri Genel Müdürlüğünden )
  • Memur ise sicil özeti
  • Memur ise siciline geçmeyen disiplin yönlerinden soruşturma ve kovuşturmayı gerektirir bir fiili bulunup bulunmadığını gösterir belge
  • Diğer görevlerde ise ne iş yaptığı
  • Avukatlıkla bağdaşmayan işten ayrıldığını kanıtlayan belge
  • Baro levhasına avukat olarak yeniden yazılmasına ilişkin Yönetim Kurulu Kararı
  • Baro Yönetim Kurulu Kararının aslına ve örneğine damga pulu
  • 2 Adet takdim edecek avukat ismi.
  • Giriş Aidatı: 3.469,47TL
  • 1.734,72TL 2023 Yılı Aidatı.
  • KVKK Rıza Metni (imzalı)